Imao sam osećaj da će stati

Loznica je u Klupcima teškom mukom, ali sasvim zasluženo, savladala odličnu ekipu Železničara iz Pančeva. Pobeda ima još veću težinu ako se zna da su domaći od 63. minuta, nakon drugog žutog kartona Vraštanovića, ostala sa igračem manje u polju. To nije obezhrabrilo lozničane koji su ubrzo posle toga, golom Milana Ilića uspeli da na svoj konto upišu 3 veoma važna boda.

Milan Ilić, dete Loznice, od ovog leta igrač Crvene Zvezde, ostao je u Loznici kako bi ostvario kontinuitet igara i na taj način spremno dočekao debi u crveno belom naredne sezone. Gol koji je postigao ovaj defanzivac govori o tome da pored odbrambenih zadataka ima i njuh za postizanje gola.

O pobedonosnom golu govori nova zvezdina akvizicija, MilanIlić :

„Dobro sam pratio akciju saigrača po levoj strani. Nakon što je protivnički golman ispustio loptu i šuta Komarčevića, video sam da će loptu zaustaviti bara ispred gola gostiju. Zastao sam za trenutak, lopta je kako sam i osetio stala, protivnički igrač je bio loše postavljen i nije mi bilo teško da iz blizine zatresem mrežu gostiju. Neizmerno sam srećan što smo uspeli da ovim golom osvojimo bodove i povratimo poljuljano samopouzdanje obzirom da smo u poslednja tri kola osvojili samo jedan bod.

Što se tiče same utakmice, očekivao sam tešku utakmicu. Gostujuća ekipa iskusna sa dosta dobrih pojedinaca, Igrali smo pod pritiskom, morali smo da dobijemo utakmicu. Igrali smo dobro, borbeno. Malo nas je pogledala i sreća ovog puta i vratilo nam se iz prošlih kola mnogo toga.

Što pre treba arhivirati ovu pobedu i okrenuti se narednom meču protiv Kabela. Kabel je mlada ekipa, neiskusna ali jako borbena, daju maksimum na svakom meču. Poslednjom pobedom su se podigli tako da nam neće biti lako. Realno imamo kvalitet da ih možemo dobiti i očekujem našu pobedu kojom bi značajno popravili plasman na tabeli“.