//Despotović sportski direktor KMF Loznica Grad

Despotović sportski direktor KMF Loznica Grad

Nenad Despotović, izabran je za sportskog direktora KMF Loznica Grad. On će u narednom periodu brinuti o sportskom sektoru kluba.

Despotović je nekadašnji fudbaler a najveći deo sa loptom proveo je upravo na parketima. Ima velikog iskusta u malom fudbalu, koje treba da prenese u klub.  Proteklih godina sa velikim uspehom igrao je velike i jake turnire sa igračima koji su iz našeg grada. On će biti glavna spona između igrača i kluba a jedan od pririoteta biće mu stvaranje ekipe koja će u narednoj sezoni jurišati na prvo mesto.

Dobili smo pre svega odličnog čoveka a potom i velikog zaljubljenika u mali fudbal. Predstavljaće nam veliko pojačanje u kadrovskom sektoru kao i njegovo iskustvo sa velikih turnira – rekao je predsednik KMF Loznica Aleksandar Stanković

Izuzetna mi je čast što sam dobio angažman u klubu za koji smatram da je prava stvar u našem gradu. Zahvaljujem se Upravi kluba na ukazanom poverenju i spreman sam da odgovorim radnom zadatku. Upoznat sam sa igračkim kadrom i sada je prioritetan  da  do kraja ove polusezone napravimo što bolji rezultati koji bi se nadogradili do početka sledeće sezone.  Napravićemo ekipu koja će biti spoj mladosti i iskustva i verujem u potencijal ovog igračkog kadra – kazao je Despotović za portal „InfoLo“

Nastavak prvenstva u Regionalnoj ligi planiran je za 11 februar, tad će Loznica u dvorani Lagator dočekati ekipu iz Prijepolja.