//Dragiša Komarčević dominira nagradama

Dragiša Komarčević dominira nagradama

Posle izbora za najboljig igrača Prve lige Srbije na ftbl.serbia Dragiša Komarčević proglašen po izboru Loznički novosti za najboljeg sportistu grada.

Lozničke novosti  su u Galeriji “Mina Karadžić“ u Vukovom domu kulture šesti put uručile nagrade najboljim sportistima godine u našem gradu. Brankica Negovanović, karatistkinja KK Šampioni iz Banje Koviljače, prvorangirana na juniorskoj listi Svetske karate federacije, izabrana je za najbolju sportistkinju, a Dragiša Komarčević, fudbaler FK Loznica, za najboljeg sportistu.

Klub malog fudbala Loznica grad, šampion Treće lige prošle sezone i vicešampion jesenje polusezone Druge futsal lige, proglašen je najboljim sportskim klubom 2020. godine.

Plaketu za poseban doprinos razvoju sporta u Loznici dobio je Marko Pajić, sportski radnik iz Jadranske Lešnice, a uručene su i četiri nagrade sportskim nadama Lozničkih novosti.

Mladi sportisti od kojih se očekuje mnogo u godinama koje dolaze su Kristina Sakić, odbojkašica OK Proleter, rukometašica i fudbalerka Aleksandra Gajić, ŽRK Loznica grad i ŠF Respekt, Uroš Stojanović, najbolji strelac omladinske selekcije FK Loznica, i Darko Đukanović, bokser BK Rokica, osvajač bronzane medalje na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Bugarskoj.

Igrač koji je ove jeseni pravio razliku na terenu, jedan od najboljih, ako ne i najbolji fudbaler Prve lige Srbije, izuzetan dribler, sjajni vezista i golgeter Dragiša Komarčević dao je veliki doprinos odličnim igrama Loznice. To se od njega očekuje i na proleće.

– Ovo je za mene veliko priznanje i velika čast, naročito kada se ima u vidu to da je Loznica grad sporta, što daje posebnu težinu ovoj nagradi. Iako sam u poznijim igračkim godinama, ovakvo priznanje veliki je podsticaj da nastavim da radim još više, da treniram i da pružam još bolje partije na terenu. Najviše zasluga za ovu nagradu pripada mojim saigračima i zato se zahvaljujem i čestitam i njima jer je ovo i njihov uspeh – kazao je Komarčević.

Izvor  i foto L.N.