Igor Ristivojević na Lagatoru

Loznica je danas dobila izuzetno vredno pojačanje. Igor Ristivojević glavni šraf u Mačvi već dugi niz godina, od srpskoligaškog do superligaškog takmičenja, stavio je svoj potpis na vernost Loznici.

Ristivojević je potpisao ugovor na godinu ipo dana, predstavlja sjajno pojačanje kako na terenu tako i van terena. Radi se o sjajnoj ličnosti, čoveku koji uvek i na svakoj utakmici daje sto posto sebe. Zanimljivo da je imao želju već neko vreme da dođe u Loznicu. Kako sam kaže, pratio je igru Loznice, svidjamu se kako igraju na terenu a poznaje veliki broj igrača tako da neće imati problem sa prilagođavanjem.

-Mogu da kažem da sam srećan i da sam već neko vreme razmišljao da dođem. Ciljevi i ambicije kluba preklapaju se sa mojim i svestan sam da dolazim kao pojačanje. Nisam došao u klub pa da ne znam ništa pa da mi treba neko vreme za prilagođavanje, krećem od starta kao da sam tu već neko vreem. Pozdravio bih Solunce, znam te navijače, odužiću im se na terenu oni će to znati prepoznati- kazao je Ristivojević

Već sa prvim pojavljivanjem u klubu Ristivojević je ostavio ogroman utisak. Uprava kluba na čelu sa predsednikom Lukićem napravila je još jedan sjajan potez. Ristivojević do pre 6 meseci bio samo mašta, danas se sve promenilo, mašta je prešla u stvarnost, pa je za dogovor obe strane trebalo samo jedan minut.

Klub je u pregovorima sa još nekoliko kvalitetnih fudbalera, pa se uskoro može očekivati da na Lagatoru bude novih potpisa. Klub se nekolicini igrača zahvalio pre svega onim sa strane, pa tako dolazak novih neće poremetiti onih 70 posto igračakog kadra iz Loznice.