Loznica – Proleter Mihajlovac 3:2 (foto)

Loznica je pobedila ekipu Proleter Mihajlovac rezultatom 3:2. Dvostruki strelac za Loznicu bio je Stefan Tripković i najbolja figura na utakmici. Gol za Loznicu postigao je još i Goran Matić.

Ono što je najvažnije bodovi se pišu, tri nova velika boda za Loznicu i napredak na tabeli na 9 mesto koje garantuje opstanak u ligi. Važno je napomenuti da je na stadionu bilo prisutno oko 700 gledalaca. Sve pohvale zaslužuje publika na ovom meču, bili su pravi i dali doprinos pobedi Loznice.

Loznica je imala vođstvo na poluvremenu 1:0 golom koji je Tripković postigao iz slobodnog udarca sa oko 30 metara od gola. U drugom delu sve se dobro okrenulo po domaću ekipu, koju isti igrač šutom sa distance dovodi uprednost od 2:0. Onda dolazi do neshvatljivi grešaka pojedinaca u timu Loznice i gosti dolaze brzo do izjednačenja. Ulaskom Milovanovića razdrmala se ekipa i onda sledi odličan pas Stevanovića za hitrog Matića, koji beži kompletnoj odbrani gostiju pa na kraju dribla golmana za treći gol Loznice, ispostavilo se i krajnji rezultat.

I pored loše na momente očajne igre, Loznica je uspela zabeležiti pobedu najviše zahvaljujući Tripkoviću i lucidnom Matiću kojeg na terenu kao da nije bilo osamdeset i nešto minuta a onda potpuno eksplodirao. Ali to je Matić igrač kojeg morate istrpeti jer onda se desi njegov potez koji baci sve loše u senu. Najveće aplauze publike dobila su upravo ova dva igrača.

U sledećem kolu Loznica gostuje ekipi Tutina koja se bori za prvo mesto.

izvor InfoLo