Novo lice našeg kluba

Jedna sezona, dva različita tima. Dešavalo se dosta toga ali rezultati su izostali, bar do sada ….
Pre svega, administracija ovog sajta, upućuje izvinjenje svim pravim navijačima Loznice i svima koji prate klub preko ovog internet domena, zbog izostanka vesti u prethodnih sedam meseci. Razlog se verovatno može naći u padu ambicija, entuzijazma, volje i snage ali i u neverovatnim potezima koji su obeležili ovu sezonu. Ako se na sve nadoveže opstanak kluba u poslednjem kolu prošle godine, razmišljanja su potpuno drugačija.  Ovaj sajt više nije zvanični, već sajt pravih navijača Loznice. Ali to više nije bitno….

SADA JE VAŽNO SAMO JEDNO novo lice kluba sa mladim fudbalerima koji su većinom iz naših redova i dobrim momcima sa strane BIJU BITKU ZA OPSTANAK u srpskoligaškoj konkurenciji. VAŠA PODRŠKA je neizbežna. Pomozimo NAŠOJ deci da u zeleno – belom dresu izbore opstanak. Naš klub gubi svaki smisao ako ispadne iz lige.

Odbacimo sujetu, idemo u borbu za opstanak, neka o sposobnostima pojedinaca  razmišlja Gradska uprava na čelu sa gradonačelnikom, nama je važno da podržimo MAKSU, JEVTU, ZEMU, SPAJKA, MARTINA …. i naravno legendu Duška Obadovića.

Naš klub svoje utakmice ne igra na Lagatoru, on je domaćin na terenu Radničkog Stobex. Svoju utakmicu protiv Karađorđa iz Topole igra u subotu 7. aprila sa početkom u 15:30

 

Ovo je nezvanični sajt FK Loznica. Iza svega objavljenog na ovom sajtu ne stoji klub sa Lagatora već navijači i ljubitelji fudbala kojima je tim sa Lagatora u srcu bez obzira ko ga vodi i njim upravlja. Sajt je osnovan 2009. godine kao zvaničan sajt FK Loznica. Posle isteka domena zakupljeno je od strane privatnog lica koji je u određenom periodu bio ustupljen kao zvanični sajt kluba. Iz tog razloga na stranicama možete videti zvanične informacije kluba. Sajt fkloznica.rs 2011 godine bio je 4. najposećeniji fudbalski sajt u Srbiji, odmah iza Crvene Zvezde i Partizana.