Pobeda za lozničane Loznica – Karađorđe 3:1(foto+video)

Uplašeni pred dosad najvećom posetom u prolećnom delu prvenstva lozničani krenuli u meč dajući prednost gostima da dođu u vođstvo posle penala. Neopreznost golmana Jeveričića realizovana je pogodkom a onda sledi neka druga Loznica. Zaigrali su momci Duška Obadovića baš kako je on želeo. Razigrani Petrović davao je ton ekipi kako to samo on ume, pa je usledila i realizacija. Najpre je Maksimović realizovao kazneni udarac a potom Teofanov postigao predivan pogodak za vođstvo. Tačku na utakmicu u drugom poluvremenu stavio je Živković posle odlične lopte Martinovića.

Bila je ovo važna pobeda Loznice jer slede dve veoma teške utakmice sa vodećim ekipama. Loznica se nalazi iznad crte za ispadanje na 12. mestu sa 25. bodova. Loznica u svom timu stvara mlade fudbalere za budućnost ovog kluba . Da su ovi momci igrali jesenas sigurno bi imali više bodova na kontu ali i više iskustva u takmičarskim utakmicama. Ni na ovoj utakmici Obadović nije mogao računati na sve igrače najpre Spasenovića zbog kartona ali i mladog Lukića koji je već duže vreme povređen.

Verujemo da je ovo bila poslednja utakmica u Klupcima gde je Loznica bila domaćin. Za dve nedelje protiv Smedereva teren na Lagatoru bi trebao biti spreman za upotrebu. Međutim ovaj put pravi stručnjaci odrediće povoljnost terena za igru, pa ako je potrebno još jednu utakmicu odigrati u Klupcima samo da ogledalo grada na Lagatoru ima sjajnu podlogu.

Zahvalni smo što ste se odazvali našem pozivu i došli na utakmicu kao i da će te to činiti do kraja prvenstva. Sad nas je bilo oko 400, možemo još više protiv Smedereva. Hvala i vama koji niste bili na utakmici ali ste davali podrušku timu putem naših stranica.

foto i video Fudbal zapadne Srbije

 

 

Ovo je nezvanični sajt FK Loznica. Iza svega objavljenog na ovom sajtu ne stoji klub sa Lagatora već navijači i ljubitelji fudbala kojima je tim sa Lagatora u srcu bez obzira ko ga vodi i njim upravlja. Sajt je osnovan 2009. godine kao zvaničan sajt FK Loznica. Posle isteka domena zakupljeno je od strane privatnog lica koji je u određenom periodu bio ustupljen kao zvanični sajt kluba. Iz tog razloga na stranicama možete videti zvanične informacije kluba. Sajt fkloznica.rs 2011 godine bio je 4. najposećeniji fudbalski sajt u Srbiji, odmah iza Crvene Zvezde i Partizana.