//Pobeđen nepobedivi Radnički iz Kragujevca

Pobeđen nepobedivi Radnički iz Kragujevca

Loznica je bila nepremostiva pepreka za Radnički iz Kragujevca pošto su poraženi tek u 13 kolu Prve lige Srbije na Lagatoru 3:1 golovima Ilića, Komarčevića i Gorana Matića.

Lider je pao, i to sasvim zasluženo. Videli smo pulene trenera Mićića, sazrele da igraju velike utakmice, pametno disciplinovano i opasno.

Posle kornera u 41. minutu, Varjačić je nekako uspeo da otklone loptu sa gol linije, ali se ona odbila do mladog Milana Ilića, koji ju je sa pet-šest metara zakucao u nebranjenu mrežu.

U nastavku susreta Loznica vrebala šansu iz kontranapada i upravo posle takve akcije u 57. minutu udvostručili vođstvo, kada je Đorđe Belić prošao po desnoj strani i uposlio Dragišu Komarčevića, koji je najpre predriblao golmana Raičevića, a zatim postigao pogodak.

Samo četiri minuta kasnije Radnički se vratio u igru, lepim pogotkom rezerviste Nemanje Tomića iz slobodnog udarca sa oko 25 metara i prvog udarca u okvir gola.

Šanse Kragujevčana su se ređale, ali su pogodili prečku i  spoljni deo stative. Kazna za promašaje stigla je u samom finišu, kada je Goran Matić iskoristio nesmotrenost u odbrani gostiju i zatresao mrežu za konačnih 3:1.

Loznica se polako i legendarno oprašta od starog zdanja na Lagatoru, još samo dve utakmice biće odigrane na njemu a potom sledi rušenje i izgradnja novog prelepog stadiona.

LOZNICA –.Ružić 8;  Ilić 8; Spasenović 8; Bogićević 9;  Stanojević 8;  A.Matić 8; Komarčević 10; Janjušević 7; .Bogdanović 7,5; .Milinković 8,5; Belić 7,5; ( igrali su još Vraštanović – 7, Goran Matić 8 i Dražić -)
RADNIČKI KG – Raičević 7; Aleksijević 6,5; Nikodijević 7; Kovačević 7,5; Ćirović 7,5; Varjačić 8;  Ilić 7,5; M.Vidović -; Avram 7; Rađen 7,5; Filipović8;(igrali su još – 77.Nemanja Tomić 8,5; 16.U.Vidović 6; 32.Vićentijević 8;)
IGRAČ UTAKMICE – Dragiša Komarčević