//Stižu Piroćanci, Milinković igra i pod bolovima

Stižu Piroćanci, Milinković igra i pod bolovima

Loznica će u 11.kolu na svom terenu dočekati zahuktale Piroćance. Utakmica se igra u petak sa početkom u 15:00,  ona će otvoriti ovo kolo koje se završava u ponedeljak.

Kadrovske probleme ima trener Loznice Dragan Mićić zbog povrede nekoliko igrača. Jedan od njih je i Nikola Milinković koji je preokrenuo igru Loznice u protekla dva kola.

-Igraću i pod bolovima, sad se ne propušta ništa, imamo sjajnu atmosferu želimo da upišemo tri nova boda – rekao je Milinković

Treba nadokanditi izostanak Gorana Matića pa će popularni Džoni stisnuti zube da odigra meč.

Radnički iz Pirota stiže na Lagator uveren u trijumf. Kako je na današnjoj koferenciji za novinare rekao Nikola Puača, trener „belih“, novi bodovi su preko potrebni, kako bi se pobednički niz nastavio i samim tim održala pozitivna atmosfera u timu, sve u cilju pozicioniranja u sigurnoj zoni tabele.

Loznica sutrašnji meč čeka sa velikom dozom samopouzdanja posle sjajne igre i pobede na Novom Beogradu. Nadamo se da će Komarčević i društvo sutra nastaviti sjajne partije a posle ih očekuju tri najteža meča u prvenstvu.

Kako nezvanično saznajemo utakmica će biti prenošena na facebook kanalu a link pre početka podelićemo na facebook stranici FK Loznica.