//U drugoj kontrolnoj utakmici savladan Rađevac

U drugoj kontrolnoj utakmici savladan Rađevac

U Krupnju su se danas sastali prvoligaš Loznica i srpskoligaš Rađevac. Bila je to druga kontrolna utakmica za Lozničane i prva za Krupanjce. Gosti su slavili sa 4:0 golovima Komarčevića, Milinkovića, Radmanovca i Kojića.

– Zadovoljan sam, dobro smo igrali, a i realizacija je bila na zavidnom nivou. Rezultat nije bio u prvom planu, mnogo važnije je da se dosta trčalo, da je sve proteklo onako kako smo se u svlačionici dogovorili i da nije bilo povređenih. Igrali smo sa dva tima po poluvreme. Domaćin je pružio solidan otpor – kaže Duško Obadović, trener Lozničana.

Novu proveru Loznica će imati u sredu u Sremskoj Mitrovici gde će se sastati sa Radničkim. Susret će početi u 13 časova. Već u subotu Lozničane očekuje veoma težak protivnik. U Gornjem Milanovcu sastaće se sa superligašem Metalcem.

Loznica: Golović,Kostić,Vićentijević, M. Nikolić, Ristivojević, Ivić,Vraštanović, Komarčević, Kijevčanin, Aleksić, Obadović, Elesin, Mijailović, Spasenović,N.Nikolić, Neorić, Živanović, Račanović,Radmanovac, G.Matić, Milinković, Kojić

V.Stanimirović, G.Petrović