Zeleno – beli počeli pripreme (video)

Prolećni deo sezone u Prvoj ligi Srbije počinje 25. februara, a igrači Loznice danas su istrčali na teren u Klupcima i počeli pripreme. Kao što se i očekivalo, u ekipi je došlo do promena. Njih ima i u stručnom štabu, došli su kondicioni trener Bojan Stamatović, koji je dugo radio u inostranstvu, i trener golmana Dejan Bogunović. Trener Loznice Nebojša Nešković kaže da je sa Bogunovićem odlično sarađivao kada su radili u Kini i da on može da unapredi rad i pomogne u stvaranju novih golmana iz mlađih kategorija Loznice.

Iz kluba su otišli Đurađ Dobrijević, Stefan Tešić, Jurica Lovrić, Nikola Nikolić, golman Ivan Lučić i Miloš Nikolić, a zeleno-beli dres ponovo će nositi Igor Petrović, koji dolazi iz Javora, Đorđe Jakovljević, iz Zlatibora, Moaje Princ Ferdinand Kanga, koji stiže iz portugalske Druge lige, i Marko Stojanović, BASK

Prvu kontrolnu utakmicu zeleno-beli će odigrati 19. januara u Loznici, ne zna se još na kojem terenu, sa Tuzla sitijem, a potom slede pripreme u Krupnju desetak dana. Ukupno će biti odigrano šest utakmica, a generalna proba igraće se sa OFK Beogradom u Loznici.

Izvor N.T. Lozničke novosti, video i foto InfoLo