Saopštenje FK Loznica

Povodom najnovijih istupa pojedinaca, njihove najgrublje zloupotrebe institucija iznošenjem paušalnih, neproverenih, neprimerenih i na kraju krajeva neistinitih ocena i kvalifikacija, Fudbalski klub Loznica želi da informiše fudbalsku javnost.

Pre početka rušenja stadiona „Lagator“ iz prostorija, trofejne sale izneto je preko 20 velikih transportnih kutija u kojima su bili pehari,fotografije,dokumentacija. Sve je po propisima uskladišteno, spakovano i čeka svoje mesto na novom stadionu.

Oko deset fotografija i nekoliko diploma koje su dospele na društvene mreže i predstavljene kao nebriga kluba za istoriju, našlo se tu slučajno nepažnjom ali ogromnim poslom koje je radila nekolicina ljudi, prenoseći ogroman iventar sa stadiona verovatno da je ta mala količina ispala ili bila negde zaturena. Žao nam je zbog toga, svaka fotografija ima svoju vrednost a klub ne beži od odgovornosti.

Pojedinci koji žele da omalovažavaju i vređaju nečiji uspeh, nastaviće da rovare po deponiji kako bi pronašli bilo šta što će im doneti neki udarac na klub. Upiru prstom u instituciju baš u vremenu kad se dešavaju istorijski rezultati kluba, kad se gradi nešto savremeno i novo. Ocenjuju i kvalifikuju nečije vrednosti a da su stadion videli samo u prolazu ili na slici. Isti vi ste govorili da je laž pravljene novog stadiona, kako se sad osećate kad se gradi i kako ćete se osećati kad vam prikažemo sve trofeje u novoj sali.

Fudbalski klub Loznica ostaće posvećen zdravim postulatima fudbalske igre i poziva dušebrižnike da smire strasti, okrenu se fudbalu, uspesima, kako bi naš grad u skorije vreme uz stadion dobio i Superligaša. Iskoristićemo ovu priliku da pozovemo sve u novu trofejnu salu kad bude napravljena, kako bi se uverili da je istorija od 101 godine postojanja FK Loznica „SPAŠENA“

FK Loznica