//Loznica – Dubočica 7:0 – kanonada u Klupcima (video+foto)

Loznica – Dubočica 7:0 – kanonada u Klupcima (video+foto)

Očekivali smo veći otpor gostiju. Spremali smo se za tvrdu utakmicu, ali ispostavilo se da smo lako dobili meč. Bili smo izvanredni na svim pozicijama. Naši igrači pokazali su da imaju kvalitet i da igraju dobar fudbal – rekao je posle utakmice Dragan Mićić, trener Lozničana.

Goste je u 13 minutu otvorio Dragiša Komarčević sa bele tačke, nastavio je u 25 min lepim golom da bi na prvo poluvreme tačku stavio Stanojlović  lepim golom sa leve strane terena.

Mašina u sredini terena Aleksić,Vraštanović,Ivić,Belić nastavila je da melje u drugom delu utakmice pa su se u strelce upisivali redom Milan Ilić,Janjušević,Bogdanović i na kraju goleadu zatvorio je Stanojlović u 90 minutu.

Ssigurno je da ni najveći optimisti u redovima Lozničana nisu očekivali ovakav ishod . Nije igrao Milinković zbog kartona ali zato Loznica u svom timu ima Ristivojevića koji ni kod visokog rezultata ne dozvoljava opuštanje u igri. Raduje to što je  na ovoj utakmici priliku da odigra veću minutažu dobila mladost Loznice. Tako je Bogdan Bogdanović sa kapitenskom trakom oko ruke za samo jedan minut od ulaska u teren zatresao mrežu gostiju. Odlična rola mladog Živanovića i Milovanovića koji predstavljaju budućnost našeg fudbala.

Ipak nema opuštanja sledeće kolo je već u ponedeljak kada Loznica gostuje u Kraljevu.

Protivnik se bori za opstanak i sigurno je da će dati sve od sebe da dobije utakmicu. Teren u Kraljevu je u veoma lošem stanju i neće nam biti lako. Idemo na ovaj meč puni samopouzdanja i pokušaćemo da kvalitetno i izvučemo povoljan rezultat – poručuje Mićić.

Retko posle utakmice možemo da vidimo Vlastimra Lukića nasmejanog, ovaj put bio je izuzetno raspoložen i za izjave.

-Srećan sam pre svega iz razloga što smo danas imali priliku da vidimo na delu našu decu iz naše škole kako kidaju na terenu. To mi daje još veće zadovoljstvo i motiv za rad jer imamo budućnost koju treba usmeriti u pravom pravcu. Pored Komarčevića, Matića , Ristivojevića ovi momci postaće veliki igrači. Čestitam svim našim fudalerima na pobedi. Idemo dalje ima još mnogo da se igra i ova visoka pobeda neće nas zaustaviti ka našem cilju. – rekao je Lukić

Sve fotografije su zaštićene autorskim pravima